Η Ford Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε.  με χαρά ανακοινώνει την έλευση του νέου Ford Ranger στην Ελλάδα και την εξασφάλιση στις εγκαταστάσεις της, ενός από τα λιγοστά πρώτα οχήματα που καταφτάνουν στη χώρα τις επόμενες μέρες .

Συνδυάζοντας την τολμηρή νέα σχεδίαση και τις πολλαπλές τεχνολογίες αιχμής με την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου και τις βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, το νέο Ranger αναμένεται να συνεχίσει την εξαιρετική εμπορική πορεία της υπάρχουσας γενιάς.

Το  Ranger θα διατίθεται με κινητήρες πετρελαίου 2.0L EcoBlue προδιαγραφών EURO 6,2 με απόδοση 170 & 213 (biturbo) ίππων, με ροπή 420 & 500 Nm αντίστοιχα. Όλοι οι κινητήρες συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων 6 σχέσεων ή αυτόματα 10 σχέσεων. Το νέο Ford Ranger είναι έτοιμο για τις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου: είναι ανθεκτικό και ικανό για να μεταφέρει φορτία όλη την εβδομάδα, αλλά και τα jetski στη λίμνη ή ακόμα και μία ‘γουρούνα’ σε διαδρομές εκτός δρόμου το Σαββατοκύριακο.

Η Ford Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε.  ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2015 να παρέχει στην Ήπειρο τη δική της εξουσιοδοτημένη κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης πελατών, από τις πωλήσεις, μέχρι το service, τα γνήσια ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ της Ford.

Η Ford Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε.  δημιούργησε τις κατάλληλες υποδομές ώστε να αποτελεί την αφετηρία για όλη τη γκάμα αυτοκινήτων Ford για τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές σας ανάγκες μετακίνησης. Η Ford Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε.  είναι απερίσπαστα προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της, στους συνεργάτες της, στην αγορά αυτοκινήτου που δραστηριοποιείται και φυσικά στους ανθρώπους της. Ο συνδυασμός της συνεχούς εκπαίδευσης των τεχνικών της και της επένδυσης σε τεχνολογικό εξοπλισμό, εγγυάται την χωρίς συμβιβασμό άριστη παροχή ολοκληρωμένων προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ