Συνεχείς οι επιτυχίες του Γιαννιώτικου πινγκ-πονγκ , αφού μετά την άνοδο στη Β΄Εθνική της ομάδος των Ανδρών και την κλήση (λίγες ημέρες πριν)  στην Εθνική ομάδα των Παίδων του Γιαννιώτη αθλητή Αλεσσάντρο Φέλτσερ, ήρθε κι’ άλλη διάκριση το 3-ήμερο του Αγίου Πνεύματος, (15, 16 και 17/6/19) με τους Παμπαίδες (μέχρι ΣΤ’ Δημοτικού).

Στην Καβάλα , στο κεντρικό κλειστό γυμναστήριο της πόλης, διεξήχθη η Πανελλήνια τελική φάση των Παμπαίδων –Παγκορασίδων. Η διοργάνωση αυτή προσελκύει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος, γιατί οι συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες  αποτελούν το μέλλον της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Συμμετείχαν  40  αθλητές  μετά από τη σκληρή διαδικασία των προκριματικών φάσεων ανάμεσα σε 388 αθλητές σε όλη την Ελλάδα και οι 12 καλύτερες ομάδες.

Οι Γιαννιώτες αθλητές τα πήγανε περίφημα σε όλα τα αγωνίσματα. Συγκεκριμένα  στο  Ομαδικό αγώνισμα κατέκτησαν την 3η Πανελλήνια θέση και το χάλκινο μετάλλιο,  που  αποτελεί σπουδαία  διάκριση, γιατί ήταν οι μικρότεροι  σε ηλικία,  (Ε’ Δημοτικού), από όλους τους αθλητές της κατηγορίας τους, που έφτασαν στα μετάλλια.

Στο Διπλό πάλι  οι υπέροχοι Κοσμάς  και Μανούσης  μπήκαν 8άδα , αλλά  στη συνέχεια με οριακή ήττα 2-3  έχασαν το 2ο  μετάλλιο.

Στο  Ατομικό αγώνισμα  ο Γιώργος Κοσμάς έφτασε κι’ αυτός  8άδα,  όπου ηττήθηκε με 1-3 και δεν πέρασε στα ημιτελικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ