image description

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεδομένα θα κινηθεί για στόπερ, αφού αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ μόνο τον Σκόνδρα από έμπειρους και τους Γώγο και Ζώγκο από ελπιδοφόρους. Μάλιστα ο Γώγος με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε με την Εθνική ομάδα U-18 σε τουρνουά της Ρωσίας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ευρωπαϊκού κλαμπ και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός!

Έτσι οι “κυανόλευκοι” αναζητούν παίκτες που θα ενσωματωθούν στο ρόστερ και σύμφωνα με δημοσίευμα του sportime.gr  ένας απ’ αυτούς που έχει πρόταση από τον ΠΑΣ είναι ο Άγγελος Ζιούλης.

Το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

Σφήνα του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Άγγελο Ζιούλη.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός, μεταφέροντας στους ανθρώπους του συλλόγου, ότι έχει στα χέρια του πρόταση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η ομάδα που του προσφέρει τριετές συμβόλαιο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ποδοσφαιριστών για την ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού της και ο νεαρός στόπερ θεωρείται μία πολύ καλή λύση για τα μετόπισθεν.

Ο Ζιούλης αγωνίζεται στην ομάδα των Χανίων από το καλοκαίρι του 2017 και αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 17 ματς πρωταθλήματος της Football League και σε πέντε αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας, όπου βρήκε και μία φορά δίχτυα στην εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του ΟΦ Ιεράπετρας.