Μία ακόμα μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία δείχνει ξεκάθαρα ότι αν δεν ανέβει από φέτος στην Α1 παίρνοντας ενδεχομένως τη θέση του Παναθλητικού Συκεών που δεν μπορεί να σηκώσει το οικονομικό βάρος, τότε σίγουρα θα βρίσκεται στα «σαλόνια» από τη σεζόν 2020-2021.

Η «κυανόλευκη» ομάδα απέκτησε την αρχηγό της Πυλαίας, Αναστασία Τζήμου, με την Πυλαία να είναι φέτος από τις ομάδες που διεκδίκησαν τα μπαράζ ανόδου. Θα είναι μία ακόμα παίκτρια που θα βοηθήσει σημαντικά στους στόχους που έχουν τεθεί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και οι πρώτες δηλώσεις της Τζήμου:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της 25χρονης Αναστασίας Τζήμου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα μας στη θέση «1». H Αναστασία κατάγεται από τα Γρεβενά, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια είναι η βασική playmaker της Πυλαίας, και αρχηγός της τα τελευταία 3 χρόνια!

Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και είμαι ενθουσιασμένη που αποτελώ πλέον μέρος της ομάδας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να γνωρίσω τον κόσμο του ΠΑΣ, αυτή τη φορά φορώντας τη φανέλα της ομάδας!”

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ