Αντιμέτωπες με περιορισμό μεταγραφών θα βρεθούν πέντε ομάδες της Super League 2 που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια από το πρωτοβάθμια όργανο αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ. Οι ομάδες αυτές είναι η Παναχαϊκή, ο Απόλλων Λάρισας, ο Απόλλων Πόντου, ο Εργοτέλης και η Κασσιόπη, που θα έχουν δικαίωμα μεταγραφών παικτών μόνο κάτω των 23 ετών.

Με άδεια Super League 1 θα παίζουν του χρόνου οι Δόξα Δράμας, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης και Λεβαδειακός. Οι τρεις τελευταίοι είχαν αδειοδοτηθεί νωρίτερα με τις ομάδες της Super League 1.

Τέλος, άδεια Super League 2 θα έχουν οι ομάδες του Πλατανιά, του Κισσαμικού και του Καραϊσκάκη, θα έχουν δηλαδή κανονικά τη δυνατότητα για απεριόριστες μεταγραφές.

Κατά των παραπάνω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους της ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 1 στις ΠΑΕ:
ΝΕΟΣ ΒΟΛΟΣ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ:
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ΣΠΑΡΤΗ.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ