Έπεσε η αυλαία του 46ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Μέτσοβο 2019 με νικήτρια ομάδα αυτή του Προμηθέα Πάτρας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία,βάζοντας και ο Spartakos B.C. ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό!Να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που εμπιστεύθηκε την πρότασή μας να διοργανωθεί αυτό το μεγάλο μπασκετικό γεγονός στο Μέτσοβο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Περιφέρεια Ηπείρου και ειδικά στον Περιφερειάρχη κύριο Καχριμάνη καθώς και στον Δήμο Μετσόβου και τον Δήμαρχο κύριο Τζαφέα που στάθηκαν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια. Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους έβαλαν τα δυνατά τους ώστε όλοι όσοι ήρθαν στο Μέτσοβο μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για την όλη διοργάνωση.

Τέλος να ευχαριστήσουμε από καρδιάς,όλοι εμείς,στην οικογένεια του Spartakos B.C. τον Άκη Καλλή,τον Γιάννη Καΐκα και την οικογένεια Καλλή που κάνουν πράγματα όχι μόνο για το σύλλογό μας αλλά και γενικά για το Μπάσκετ στην πόλη μας …Ελπίζουμε και ευχόμαστε τα επόμενα χρόνια κάποια Γιαννιώτικη ομάδα να μας αντιπροσωπεύσει σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων,Εφήβων,Κορασίδων,Νεανίδων…Συνεχίζουμε….

Δείτε φωτορεπορτάζ από τους αγώνες ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ