Μία αναδιάρθρωση που έγινε μόνο και μόνο για να πέσει ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδεικνύεται τελικά η «ιδέα» Βασιλειάδη για τη δημιουργία της Super League 2! Σε συνάντηση που έγινε σήμερα μεταξύ αντιπροσωπείας της Λίγκας στην οποία συμμετείχε και ο κ. Χριστοβασίλης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Δρόσο, τους διαμηνύθηκε ότι λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν. Ως εκ τούτου, οι όποιες αποφάσεις θα βγουν πλέον από την επόμενη κυβέρνηση, αφού το ραντεβού με τον κ. Βασιλειάδη παύει να έχει νόημα μία εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Περιττό να ειπωθεί ότι οι συνέπειες για τις ομάδες, αλλά και τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα είναι δυσμενέστατες, εκτός κι αν η επόμενη κυβέρνηση με νέο νόμο ακυρώσει την ίδρυση της Super League 2 και διατηρήσει τις 16 ομάδες στην Α’ κατηγορία, αλλά και το παλαιό καθεστώς γενικότερα, κάτι που μοιάζει όμως απίθανο.

Η ενημέρωση της Super League 2 αναφέρει: «Συνάντηση με τον κο Ιωάννη Δρόσο, πραγματοποίησε σήμερα επιτροπή της Super League 2, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Διοργανώτριας Λεωνίδα Λεουτσάκο και τους κ.κ. Κολοκυθά, Μονεμβασιώτη, Ροκάκη, Χριστοβασίλη, Οταπασίδη και Λυχναρά.

Η επιτροπή έκρινε πως ήταν ορθότερο να προηγηθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και στη συνέχεια να έρθει σε επαφή με τον κο Βασιλειάδη, με τον οποίο ακύρωσε το σημερινό της ραντεβού και το μετέφερε για τη Δευτέρα 1/7 και ώρα 13.30.

Το συμπέρασμα που προέκυψε μετά την πολύωρη συνάντηση με τον κο Δρόσο, είναι πως στα ταμεία της ΕΡΤ δεν υπάρχουν χρήματα για την υπό σύσταση κατηγορία, καθώς δεν έχει γίνει καμία εκταμίευση του προαναγγελθέντος ποσού. Κατόπιν αυτού, το προσεχές πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα.

Ως εκ τούτου, η επιτροπή αποφάσισε να αναβάλλει εκ νέου την προγραμματισμένη συνάντηση της Δευτέρας 1.30 μ.μ. με τον κο Βασιλειάδη, θεωρώντας πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν μπορεί να επέμβει περαιτέρω».

Με νέα επιστολή, ζητούν ραντεβού έως τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019 με τους κ.κ. Παππά και Τσακαλώτο, καθ΄ ύλιν αρμόδιους υπουργούς προκειμένου να επιλύσουν άμεσα και οριστικά το θέμα που έχει προκύψει.

«Η υλοποίηση των συμφωνηθέντων της αναδιάρθρωσης χρειάζεται πολιτική βούληση, την οποία και αναμένουμε άμεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η επταμελής επιτροπή της SL2.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ