image description

Με μια γιορτή για τους μικρούς φίλους του τένις ολοκληρώθηκε η σεζόν στο Topspin Epirus Tennis Center. Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά της ακαδημίας, που διασκέδασαν και έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα με μικρές… παραλλαγές, δείχνοντας να το διασκεδάζουν!

Όλα τα παιδιά έλαβαν το δώρο τους, πήραν ως ενθύμιο και μια… μπάλα του τένις σε χωνάκι παγωτού και έπαιξαν με τους προπονητές, απαντώντας μάλιστα σε τενιστικά κουίζ!

Με την ευκαιρία της γιορτής, ο υπεύθυνος προπονητής του Topspin, Αριστοτέλης Ντάλιας επισημαίνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν από την πρώτη στιγμή. Η ακαδημία μας λειτουργεί κάτι λιγότερο από ένα έτος και σε αυτό το διάστημα έχουμε την χαρά να συνεργαζόμαστε με υπέροχα παιδιά και οικογένειες που αγαπούν τον αθλητισμό και μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμας. Όλοι εμείς στο Topspin νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την τιμητική αυτή εμπιστοσύνη. Την επόμενη χρονιά ετοιμάζουμε πολλά και σημαντικά πράγματα για την ακαδημία μας, με στόχο να συνδυάσουμε την εκμάθηση του τένις, με την ψυχαγωγία, αλλά και με την δημιουργία αθλητικής παιδείας για τους μικρούς μας φίλους».