Το συμβόλαιο του 21χρονου τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Παπαϊωάννου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου, η ΠΑΕ δεν κινήθηκε για την ανανέωσή του κι έτσι ο νεαρός τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος πλέον να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Αγωνίστηκε κυρίως με τις ομάδες των υποδομών της ΠΑΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, πέρυσι έγινε επαγγελματίας, αλλά ξεπέρασε το ηλικιακό όριο των υποδομών και παρέμεινε στη «σκιά» των Βελλίδη και Μιχαήλ, δουλεύοντας όμως συστηματικά και σε υψηλό επίπεδο, κάτι που μπορεί να του δώσει το «διαβατήριο» για κάποια ομάδα που θα πιστέψει στο ταλέντο του.

Ο Παπαϊωάννου επέλεξε να αποχαιρετήσει τον κόσμο και την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα την τελευταία μέρα του συμβολαίου του που συνδυαζόταν και με τα γενέθλιά του.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙAΝΝΙΝΑ για όλα αυτά τα χρόνια τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη, τον κ.Νιαρχάκο και ιδιαιτέρως τον προπονητή κ. ΓΙAΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ και όλο το τεχνικό τιμ της ομάδας! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ιατρικό τιμ της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Σκόρδο τον φυσικοθεραπευτή και τον κ. Ριστάνη που με βοήθησαν να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και να είμαι πανέτοιμος για την επόμενη πρόκληση. Παρότι δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσω στην ομάδα μας εύχομαι καλή επιτυχία στον ΠΑΣ ΓΙAΝΝΙΝΑ και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα εκεί όπου ανήκει!! 🙏🙏🙏

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ