Όσο και να φωνάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολα πλέον μπορεί να ακουστεί η φωνή του από τα… υπόγεια της Super League 2 προς τα… ρετιρέ της Super League 1. Η διοργανώτρια αρχή του πρώτου τη τάξει πρωταθλήματος θα προχωρήσει κανονικά σήμερα στην κλήρωση και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα τη μεταδώσει στο κανάλι της στο youtube.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στη Βουλιαγμένη και δεν θα μοιάζει σε πολλά με όσα γνωρίζαμε τόσα χρόνια. Για την ακρίβεια, οι αγωνιστικές θα προκύψουν μέσω ειδικού υπολογιστικού προγράμματος στα πρότυπα των προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών, στο οποίο έχουν τεθεί συγκεκριμένοι παράμετροι.

Ένα εξ αυτών, είναι το γεγονός ότι δεν μπορούν λόγω της χρήσης του ΟΑΚΑ να παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, όπως επίσης δεν μπορούν να παίζουν εντός έδρας την ίδια αγωνιστική, μόνο ομάδες που έχουν συμβόλαιο με την ΕΡΤ ή μόνο με τη NOVA.

Επιπλέον, έχει προβλεφθεί να μην υπάρξει ντέρμπι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, που αυτή φέτος θα είναι η 26η.

Δείτε ζωντανά την Κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2019-2020 στο επίσημο κανάλι της #slgr στο YouTube , την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019, στις 18:00.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ