Συνεχίζονται οι παλινωδίες στο θέμα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου. Μετά το αδιέξοδο στο θέμα του προγράμματος, για το μεσημέρι της Παρασκευής είχε οριστεί έκτακτο ΔΣ στα γραφεία της διοργανώτριας, όπου θα συζητείτο το πώς θα βρεθεί λύση.

Το γεγονός ωστόσο ότι όλοι οι συμμετέχοντες δεν προλάβαιναν να εκδώσουν εισιτήρια για να ταξιδέψουν από τις έδρες τους στην Αθήνα οδήγησε στην απόφαση να αναβληθεί η συνεδρίαση για την προσεχή Δευτέρα.

Βέβαια ως τότε θα πρέπει να έχουν υπάρξει αποφάσεις για τον τελικό και η αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο που απαιτείται να δρομολογηθεί χωρίς τη συμμετοχή της διοργανώτριας του πρωταθλήματος (και πιο συγκεκριμένα με τον μη ορισμό διαιτητών από την ΕΠΟ).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει

«Ανακοινώνεται ότι το προγραμματισμένο για σήμερα Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16/05/2016 στις 14.00 στα γραφεία της SuperLeague».

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1.Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Διάφορα».