image description

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια, ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε διάπλατα την αγκαλιά του από τη φετινή χρονιά και έβαλε στη μεγάλη οικογένεια του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ μικρούς αθλητές και αθλήτριες που αγαπάνε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στο Καλπάκι και τη Μεταμόρφωση!

Πάνω από 50 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 4-16 ετών υπό την επίβλεψη του αρμόδιου προπονητή του Συλλόγου κ. Ντιναλέξη Κων/νου, μυούνται καθημερινά στα μυστικά της πορτοκαλί θεάς και έχουν δημιουργήσει ήδη έναν μεγάλο πυρήνα αθλουμένων τόσο στις Ακαδημίες στο Καλπάκι όσο και στις Ακαδημίες στην Μεταμόρφωση.

Το πλάνο ανάπτυξης των ακαδημιών στις δύο αυτές περιοχές είναι έτοιμο και από την ερχόμενη προπονητική χρονιά αναμένονται ακόμα μεγαλύτερες παρεμβάσεις του Συλλόγου με αρτιότερες υπηρεσίες προς όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας!

Σε αυτό το σημείο ο Σύλλογός θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τόσο τους Δημάρχους κ. Καψάλη Κων/νο και Πλιάκο Μιχαήλ για την αμέριστη συμβολή και στήριξή τους, όσο και τον Υπεύθυνο Προπονητή κ. Ντιναλέξη Κων/νο για την άριστη συνεργασία!

Τις επόμενες ημέρες θα ανεβούν και φωτογραφίες από τα τμήματά σε Καλπάκι και Μεταμόρφωση!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Oι Ακαδημίες Μπάσκετ του ΒΙΚΟΣ Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν για μία ακόμη φορά δημόσια τον κ. Σιαράβα Σπύρο, Χειρούργο Ορθοπεδικό, για την χρόνια, αμέριστη και αδιάκοπη στήριξή και βοήθειά του στο Σύλλογο και την αντιμετώπιση κάθε επείγοντος περιστατικού των μικρών μας αθλητών.