image description

Χωρίς άδεια θα συμμετέχουν την επόμενη σεζόν στη Super League 2 τρεις ΠΑΕ και κατά συνέπεια θα έχουν περιορισμό μεταγραφών. Αυτές θα είναι οι Εργοτέλης, Απόλλωνας Λάρισας και Απόλλωνας Καλαμαριάς, των οποίων οι εφέσεις απορρίφθηκαν από το δευτεροβάθμια όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Αντίθετα η Παναχαϊκή κατάφερε να πάρει άδεια Super League 2 και ως εκ τούτου ο νέος της ιδιοκτήτης θα μπορεί να σχεδιάσει την ομάδα όπως θέλει.

Θυμίζουμε ότι σε πρώτο βαθμό δεν είχε πάρει την άδεια ούτε η Κασσιόπη Κέρκυρα που δεν μπήκε καν στον κόπο να καταθέσει έφεση, ενώ θα έχει περιορισμό μεταγραφών. Επίσης, δεν είχε περάσει το δεύτερο στάδιο επιτήρησης με συνέπεια να έχει και αφαίρεση 3 βαθμών στο νέο πρωτάθλημα. Γενικώς οι Κερκυραίοι είναι στον “αέρα” αυτή τη στιγμή και είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν -έστω- να δηλώσουν συμμετοχή.

Αναλυτικά οι αποφάσεις.

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης (Δ.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη συνεδρίασή του της 05/07/2019 εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και έλαβε τις κάτωθι αποφάσεις.

Χορηγεί άδεια Super League 2 στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 στις ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ.

Οι ανωτέρω αποφάσεις είναι τελικές και άμεσα εκτελεστές.