Τον περασμένο Μάιο πανηγύρισε την άνοδο του Οίακα Ναυπλίου στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ και τον επόμενο Μάιο φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα! Ο 22χρονος Γιώργος Μανάκας που είναι ύψους 2,04 και αγωνίζεται ως  center/power forward ανακοινώθηκε από την ομάδα του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου τη φανέλα θα φοράει για τον επόμενο χρόνο.

Καλωσόρισες στην ομάδα μας Γιώργο Μανάκα!
Ο Γιώργος είναι 22 ετών, έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως center/power forward.
Τα πρώτα του «μπασκετικά βήματα» έκανε στην ΑΕ Κομοτηνής όπου έπαιξε σε όλα τα τμήματα μέχρι και την αντρική ομάδα το 2013 σε ηλικία μόλις 16 ετών! Το 2014 μεταπήδησε στον συμπολίτη ΓΑΣ Κομοτηνής στην Β’ Εθνική, ενώ το 2015 έπαιξε στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας στην Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καβάλας όπου έπαιξε στην Α2. Το 2017 τον βρήκε στην Ελευθερούπολη, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου στην Β’ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2.

Παράλληλα, ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι παραμένει στην ομάδα ο Γιάννης Καραγκιολίδης και ότι νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Μουζακίτης.