Η στιγμή που περίμεναν μια ολόκληρη χρονιά στο Βελισσάριο, έφτασε! Η ομάδα μπαίνει την Κυριακή στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική και η φετινή θα είναι η 3η -και όλοι ελπίζουν να είναι και η τυχερή- συμμετοχή στο πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των ΕΠΣ! Φέτος η συγκυρία είναι ακόμα πιο ευνοϊκή, καθώς θα ανέβουν οι 2 πρώτοι του κάθε ομίλου.

Οι παίκτες του κ. Ζώη δούλεψαν εντατικά αυτό το διάστημα που δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως δούλεψαν και ολόκληρη τη σεζόν, έχοντας την εμπειρία των λαθών που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, που η ομάδα έμπαινε στα μπαράζ ανέτοιμη για την υπέρβαση.

Η πρώτη μάχη του ΑΟΒ θα δοθεί μακριά από τα Γιάννενα, καθώς παίζει στο δημοτικό γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων με τους Μαύρους Αετούς την Κυριακή στις 17:00.

Η προετοιμασία για  τους «πράσινους» ολοκληρώθηκε με δύο προβλήματα, καθώς είναι τραυματίες οι Τσουλιάης και Μασούρας.

Διαιτητής ορίστηκε ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας), με γνωστό παρελθόν παρουσίας σε αγώνες της ΕΠΣ Τρικάλων, αλλα και “σφαγής” της Ανατολής σε αντίστοιχο αγώνα μεταξύ πρωταθλητών Ιωαννίνων και Τρικάλων πριν 2 έτη! Βοηθούς θα έχει τους Παπαλίτσα και Στεφανή από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Παρατηρητής θα είναι ο Τζιμενάκης (Μακεδονίας).

Το Βελισσάριο θα έχει και τη συμπαράσταση φιλάθλων του, καθώς ναυλώθηκε ένα λεωφορείο και κάποιοι θα ταξιδέψουν και με τα ΙΧ τους για να συμπαρασταθούν στην ομάδα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οριστικά η έδρα του Βελισσαρίου θα είναι στο «Ζωσιμάδες» γι’ αυτά τα 3 ματς των μπαράζ, αφού η μη συμμετοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στα play-offs της Super League επιτρέπει κανονικά τη διεξαγωγή των αγώνων του.