image description

Μικρές ανακατατάξεις θα προκύψουν στις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στο τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας, καθώς ο κ. Νίκος Μπαδήμας, που ήταν προπονητής στην Κ17 του ΠΑΣ, αναλαμβάνει τη νέα σεζόν την Κ19 και παράλληλα θα είναι και βοηθός προπονητή του κ. Αργύρη Γιαννίκη στη μεγάλη ομάδα.

Όσον αφορά τον κ. Παναγιώτου που είχε την Κ19 δεν φεύγει από την ομάδα, αλλά θα είναι πλέον προπονητής στην Κ17, η οποία ομάδα αυτή θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 1. Ήταν μια προσωπική επιτυχία του κ. Χριστοβασίλη να διατηρήσει τις ομάδες Κ17 και Κ15 στην πρώτη κατηγορία, καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχα πρωταθλήματα στην Super League 2. ΄

Όσον αφορά την Κ15, ο κ. Μπόλος παραμένει.

Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η συμμετοχή των Κ17 και Κ15 είναι οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων από τη Super League 1.

Έτσι, λοιπόν, το πλήρες τεχνικό επιτελείο της μεγάλης ομάδας είναι Αργύρης Γιαννίκης προπονητής, Νίκος Μπαδήμας βοηθός προπονητή, Ιωάννης Ντουρουντός προπονητής φυσικής κατάστασης και Ιωάννης Χριστόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων.