Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα και επίσημα θα είναι ο Βόσνιος επιτελικός μέσος (8άρι και 10άρι), Σαμίρ Ράντοβατς. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και αποτελούσε μία μεταγραφή που προσπαθούσε να ολοκληρώσει επί μήνες ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς τον είχε στο στόχαστρό του, αλλά έπρεπε να κλείσει τα 23 του χρόνια, ώστε να μην απαιτείται η πληρωμή τροφείων στην Σαράγεβο που τον εκπαίδευσε.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Samir Radovac.

O ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως μέσος και είναι γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1996 στο Σαράγεβο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες U17-18-19-21 της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ενώ παράλληλα έχει αγωνιστεί και με τις φανέλες των Olimpik Sarajevo και της FK Sarajevo. Ο Samir ολοκλήρωσε τα ιατρικά του σήμερα και ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Samir μέσα από το pasgiannina.gr δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μιας και είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και ένα καινούριο πρωτάθλημα για μένα. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και θέλω να κάνω τα καλύτερα μου παιχνίδια με τον ΠΑΣ. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και τον προπονητή μου κ. Γιαννίκη για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου».