Δύο ποδοσφαιριστές που δεν ανακοινώθηκαν επίσημα συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ για την απόκτησή τους. Οι Πανουργιάς και Οικονομόπουλος έχουν κλείσει συμφωνία με τους «κυανόλευκους» και απομένει ένα τυπικό σκέλος για να επικυρωθούν τα συμβόλαιά τους και να ανακοινωθούν. Εκτιμάται ότι μέσα στις επόμενες 1-2 μέρες θα είναι και τυπικά ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» και θα ανακοινωθούν.

Ο στόπερ Παντελής Πανουργιάς αγωνιζόταν στην Κ21 της ολλανδικής Τσβόλε, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στη δεύτερη ομάδα της Μπραουνσβάικ στη Γερμανία, αλλά και στην Κ19 της ίδιας ομάδας. Στην Ελλάδα είχε ένα πέρασμα από την Κ20 της ΑΕΚ για 1,5 χρόνο και πριν από εκεί, ήταν στις ομάδες υποδομών της γερμανικής Άουγκσμπουργκ.

Ο Αντώνης Οικονομόπουλος είναι δεξί στόπερ και πέρυσι τη μισή σεζόν ανήκε στον Παναθηναϊκό και την άλλη μισή στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου είχε πάει ως ελεύθερος.

Επίσης στο ρόστερ αναμένεται να ενταχθούν και τρεις ακόμα παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές, τον Βασιλάκη της Κ19 και τους Λώλη και Γροσδάνη που έπαιζαν στην Κ17. Ο κ. Γιαννίκης θα αξιολογήσει την ετοιμότητά τους και λογικά θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Μέχρι την επιστροφή από το Καρπενήσι στις αρχές Αυγούστου λογικά δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, μέχρι να αποφανθεί ο κ. Γιαννίκης τι ελλείψεις θεωρεί ότι υπάρχουν στο ρόστερ.