image description

Ψηλή είχε ζητήσει ο κόουτς, ψηλή του έφερε η διοίκηση με ταχύτητες διαδικασίες και μάλιστα δεύτερη Αμερικανίδα στο ρόστερ και τρίτη ξένη συνολικά μετά τις Μοντγκόμερι και Μοκντάντ! Η Άντζι Τόμπκινς έχει εμπειρία από την Α1 γυναικών, καθώς έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, ενώ τώρα αγωνιζόταν στην Αυστραλία και μάλιστα με μέσο όρο σχεδόν 20 πόντους ανά παιχνίδι!

Αναλυτικά!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση και της 3ης ξένης αθλήτριας στο ρόστερ του! Πρόκειται για την 28χρονη Αμερικανίδα Angiee Tompkins (1,89), η οποία αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5, αλλά παράλληλα είναι μία γρήγορη αθλήτρια με πολύ καλό σουτ και πλούσια αθλητικά προσόντα, στοιχεία που αναζητούσε ο προπονητής της ομάδος μας Γιώργος Σιαμέτης.

Η Tompkins έχει την εμπειρία της Α1, αφού πέρσι αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, έχοντας σε 19 αγώνες 16.9 πόντους και 8.9 ριμπάουντ, με 53.9% στα δίποντα και 73% στις βολές.

Η απόφοιτος του Wichita State αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο πρωτάθλημα QBL της Αυστραλίας με την ομάδα των Cairns Dolphins και έχει 19.6 πόντους και 11.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Welcome to our family Angela AngieeAng Tompkins!