Στο Καρπενήσι θα βρίσκεται από Δευτέρα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και παρότι στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα συνυπάρχουν και αρκετές ακόμα ομάδες Super League 1 που θα προπονούνται, δύσκολα θα κλειστεί κάποιο «σουπερλιγκάτο» φιλικό.

Άλλωστε ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχει ελάχιστο χρόνο που θα έχει ξεκινήσει προπονήσεις και το να δώσει φιλικά με λιγότερες από 10 μέρες δουλειάς σε φυσική κατάσταση και τακτική ίσως και να είναι ανώφελο, αφού δεν θα οδηγήσει σε συμπεράσματα τον κ. Γιαννίκη.

Έτσι στην ομάδα ποντάρουν περισσότερο στα 4 φιλικά παιχνίδια με ΑΕΛ και Παναιτωλικό που θα γίνουν τον Αύγουστο και αναμένεται να κλειστούν και κάποια φιλικά με Παναχαϊκή και Καραϊσκάκη.

Παρά το μικρό διάστημα που θα παραμείνει ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι, αν βρεθεί κάποια ερασιτεχνική ομάδα της περιοχής (σ.σ. μία μικτή ομάδα της Ευρυτανίας έχει κλείσει φιλικά με ομάδες Super League) ίσως να δώσει ένα φιλικό λίγο πριν την επιστροφή στα Γιάννενα, περισσότερο για ξεμούδιασμα παρά για λόγους ουσίας.