Έναν από τους πιο έμπειρους Γιαννιώτες προπονητές θα έχει η Ανατολή στον πάγκο της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Ανέστης Ζώης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Πόντιους και να τους βοηθήσει να πετύχουν τον στόχο τους.

Στο μεταξύ η ομάδα έχει ξεκινήσει και τα έργα αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο με το χόρτο και σύντομα θα αρχίσει τις ανακοινώσεις για την οργάνωση της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά:

Ο Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Ανέστη Ζώη.

Ο πολύπειρος Ανέστης Ζώης, με παραστάσεις από τη Football League και τις άλλες Εθνικές κατηγορίες, είναι ο προπονητής που οδήγησε πέρυσι την ομάδα της Ανατολής στην κατάκτηση του τίτλου της ΕΠΣΗΠ και στην Γ Εθνική κατηγορία. Αυτός καλείται να διαχειριστεί πάλι την ομάδα της Ανατολής στην Εθνική πλέον κατηγορία.

Η ομάδα του Α.Ο Ανατολής, αποτελεί το μοναδικό εκπρόσωπο του Νομού Ιωαννίνων σε Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία ποδοσφαίρου ανδρών. Επιπλέον είναι ομάδα που προπονείται και αγωνίζεται στον αστικό ιστό της πόλης των Ιωαννίνων.

Τα τελευταία δυο χρόνια μάλιστα, έχει πετύχει μετεγγραφές παικτών του σε υποδομές ομάδων της Super League.

Ο κ. Ζώης καλείται μαζί με έμπειρους παίκτες να χρησιμοποιήσει και αναδείξει τα νέα ταλέντα του τοπικού και, γιατί όχι, του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση για τις εργασίες αποκατάστασης του αγωνιστικού χώρου του Γηπέδου Ανατολής, που έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς και για τα εισιτήρια διαρκείας.