Στη συμβολική τιμή των 50 ευρώ τιμώνται τα διαρκείας του Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα στην παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα για τους κατόχους των καρτών θα ισχύουν και ορισμένα προνόμια.

Αναλυτικά:

Οι Κάρτες Διαρκείας είναι οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια της ομάδας μας για την επίτευξη των στόχων της και κοστολογούνται 50€. Με την κάρτα διαρκείας μπορείτε να παρακολουθήστε τους 15 αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας ως γηπεδούχος για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, καθώς και τους αγώνες Κυπέλλου που θα δοθούν στην έδρα μας.
Προνόμια:
– Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.
– Κάθε κάτοχος της Κάρτας Διαρκείας, συμμετέχει σε κληρώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων, διεκδικώντας πλούσια δώρα.
Διάθεση των καρτών:
Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στα Ζαχαροπλαστεία «Μάντζιος» και από τα μέλη της διοίκησης του «ΒΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC», με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC).