image description

Αυτό το καλοκαίρι ΖΑΓΟΡΙ και ΠΑΣ Γιάννινα WBC παίζουν μπάσκετ μαζί και συνεχίζουν τις δράσεις με γνώμονα την επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξέλιξη των αθλητριών της ομάδος. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό και με την ευγενική χορηγία από το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, μεγάλο αρωγό σε αυτή την προσπάθεια, τέσσερις αθλήτριες την ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC U17, η Αγγελίνα Χρηστάκη, η Ελένη Παππά, η Νεφέλη Τσίπη, η Ρέα Γκλίναβου, αλλά και ο προπονητής της ομάδος Γιώργος Σιαμέτης παίρνουν μέρος στο Red Star Basketball Camp UK, που διεξάγεται στο Leeds της Αγγλίας (28 Ιουλίου – 2 Αυγούστου) σε συνεργασία και με το City of Leeds Basketball Foundation.

Οι εμπειρίες των μικρών αθλητριών είναι πολύ σημαντικές, ενώ ο προπονητής της ομάδας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με σπουδαίους Σέρβους προπονητές του Ερυθρού Αστέρα, όπως ο Milan Mandarić και ο Zeljko Vasiljevic.

Κι όπως λέει και το σλόγκαν του μεγάλου χορηγού της ομάδας , “Το αύριο μοιάζει με νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις”!