Γιάννενα WFC είναι η νέα ονομασία της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου των Ιωαννίνων που αγωνιζόταν στην Α’ Εθνική ως Προοδευτική Περάματος.

Εγκρίθηκε από το πρωτοδικείο το καταστατικό και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου που θα έχει την ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, και Διακριτική ονομασία ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC.

Εντός των ημερών ολοκληρώνονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η νέα ομάδα να αγωνισθεί στη Α’ Εθνική Κατηγορία του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ακολούθως θα συγκροτηθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με έντονη τη γυναικεία παρουσία, και το οποίο θα αποτελείται από τους:

Μιχάλη Τσιντα Πρόεδρο
Κωνσταντίνο Παύλου Αντιπρόεδρο Α’
Ηλία Κωτσόβολο Αντιπρόεδρο Β’
Νάνσυ Μαυρογιώργου Γενικό Αρχηγό – Εκπρόσωπο Τύπου
Μυρτώ Τόλη Υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων
Δήμητρα Τσίντα Γραμματέα
Στέφανο Στόλη Ταμεία

Ο Αύγουστος αποτελεί μήνα εξελίξεων για την ομάδα μας ΓΙΑΝΝΕΝΑ WFC σε πολλαπλά επίπεδα. Αυτή τη στιγμή το Διοικητικό Συμβούλιο έχει έρθει σε επαφή για τον νέο προπονητή, ο οποίος έχει τεράστια εμπειρία στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο και το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Το σήμα της ομάδας
Στο επάνω μέρος αναγράφεται ο τίτλος της ομάδας, ανάμεσα σε 2 κεραυνούς. Στο κέντρο ο ΑΕΤΟΣ από το αρχαίο νόμισμα των Ηπειρωτών, η φράση ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ και μια μπάλα ποδοσφαίρου. Στο κάτω άκρο γράφεται 2015, έτος συγκρότησης της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων. Το έμβλημα περιβάλλεται από δάφνες.