image description

Σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ καθώς ενέταξε στο δυναμικό του την αθλήτρια Μαίρη Κόλλια.

Μια αθλήτρια που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη γυναικεία ομάδα του ΓΑΣ καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με ομάδες της Volley League και της Pre-league όπως ο Άρης Θεσσαλονίκης, οι Μακεδόνες Αξιού, ο ΑΟ Λαμίας και ο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από τον οποίο και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή.

Η 26χρονη ύψους 1.82cm αθλήτρια είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, αγωνίζεται ως Ακραία/Διαγώνια και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τη φετινή αγωνιστική περίοδο με την εμπειρία και το ταλέντο της.

Η δήλωση της Μαίρης Κόλλια στο site του συλλόγου ‘’asgiannena-volley.gr’’:

«Είναι χαρά μου που φέτος θα συνεργαστώ με την ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα. Μετά από μία όμορφη προσέγγιση που είχα από τα μέλη της Διοίκησης αποφάσισα να συνεχίσω τη καριέρα μου στα Γιάννενα και συγκεκριμένα στο ΓΑΣ όπου τα τελευταία χρόνια έχει πολύ καλή παρουσία στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι υγεία, καλή αγωνιστική σεζόν και μαζί με τις υπόλοιπες συναθλήτριές μου να πετύχουμε τους στόχους της Διοίκησης!!!».

Το ΔΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών καλωσορίζει την Μαίρη Κόλλια στην οικογένεια του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ με την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά.