Ξανά στα γήπεδα βρέθηκαν από την Δευτέρα (5/8) οι ομάδες Κ19 και Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα που ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία για τα πρωταθλήματα της νέας σεζόν σε Super League 2 και 1 αντίστοιχα.

Οι Νέοι θα βρίσκονται φέτος υπό την καθοδήγηση του Νίκου Μπαδήμα, που θα έχει αρκετά μεγάλο φόρτο εργασίας πλέον, αφού παράλληλα είναι και βοηθός στη μεγάλη ομάδα δίπλα στον κ. Γιαννίκη. Ωστόσο γίνεται πιο άμεση η επαφή μεταξύ μεγάλης ομάδας και Νέων και θα ενημερώνεται από πρώτο χέρι ο κ. Γιαννίκης για την εξέλιξη των μικρών.

Η ομάδα Κ19 θα στηριχτεί ως ένα βαθμό στα παιδιά της περσινής Κ17, ενώ θα γίνουν και αρκετές δοκιμές παικτών για να συγκροτηθεί το τελικό ρόστερ.

Είναι άγνωστο, πάντως, πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα Κ19 στη Super League 2, αφού η αβεβαιότητα συνεχίζεται λόγω των τηλεοπτικών και υπάρχουν ανδρικές ομάδες που δεν έχουν ξεκινήσει καν προετοιμασία, πόσο μάλλον να φτιάξουν ομάδες υποδομών.

Σε ό,τι αφορά την Κ17, αυτή φέτος θα είναι υπό την καθοδήγηση του Μάριου Παναγιώτου και αναμένεται να συμμετάσχει στη Super League 1, όπου εκεί λόγω του ότι το πρωτάθλημα ήταν πολύ μικρό και διεξαγόταν σε 4 γύρους, θα συμπληρωθεί και με ορισμένες ακόμα ομάδες της Super League 2.

Κι εδώ το ρόστερ θα στελεχωθεί από ορισμένα παιδιά της περσινής ομάδας, από παιδιά που θα ανέβουν από τις Κ16 και Κ15 και από παιδιά που θα έρθουν ως μεταγραφή.