Μία πρωινή προπόνηση που ξεκίνησε στις 8:30 περιελάμβανε το πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα για την Τρίτη. Οι παίκτες ξεκίνησαν με ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής του προπονητή φυσικής κατάστασης κ. Ντουρουντού και στη συνέχεια ακολούθησαν ασκήσεις κατοχής και αγωνιστικής πίεσης και σ’ αυτήν δεν έδωσαν το «παρών» με τους υπόλοιπους οι Σκόνδρας και Κρίζμαν που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα για να ξεπεράσουν κάποιους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Απόντες φυσικά παραμένουν και οι Πάντελιτς και Σεργκελασβίλι που ακολουθούν φυσικοθεραπείες, με τον Σέρβο να περιμένει να δει τα αποτελέσματα μιας συντηρητικής αγωγής που θα ακολουθήσει για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αν δεν υπάρξει βελτίωση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, τότε δεν αποκλείεται να υποβληθεί σε επέμβαση που θα τον κρατήσει ακόμα περισσότερο εκτός προπονήσεων. Ο δε Γεωργιανός βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης μετά την επέμβαση στον χιαστό και ακολουθεί και έχει ξεκινήσει κι αυτός τις φυσικοθεραπείες.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν πρωινή προπόνηση στις 08.30 με στατικές φάσεις και το απόγευμα θα ακολουθήσει το φιλικό στο Ζωσιμάδες με την Α.Ε.Λ..