Νωρίς για συμπεράσματα, αλλά και αισιόδοξος ότι θα είναι μια καλή χρονιά αυτή που έρχεται δήλωσε ο τερματοφύλακας, Μάκης Γιαννίκογλου, που τόνισε ότι στο σημερινό φιλικό ο ΠΑΣ κοίταξε την ΑΕΛ στα μάτια και δεν φάνηκε η διαφορά κατηγορίας.

«Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και μια καινούργια αρχή. Πιστεύω ότι η φιλοσοφία που έχει φέρει ο καινούργιος προπονητής είναι να παίξουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχίας και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και σήμερα, αλλά είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα. Θέλω να πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνηση με προπόνηση θα γινόμαστε καλύτεροι, έτσι ώστε στην αρχή του πρωταθλήματος ο στόχος να είναι ένας και δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν αυτό. Γι’ αυτό και έμειναν κάποια παιδιά, γι’ αυτό και ήρθαν κάποια άλλα και στόχος είναι να γυρίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στη φυσική του θέση. Τον Μάιο θέλουμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για το αν κρατάνε κάτι από το σημερινό φιλικό: «Σίγουρα κρατάμε κάποια στοιχεία. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει διαφορά κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Μόνο τυπικό είναι αν δείτε τους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν νομίζω ότι σήμερα φάνηκε κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Κοιτάξαμε τη Λάρισα στα μάτια κι αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι πιο μπροστά από εμάς σε προετοιμασία και πιο έτοιμη».

Για το αν προλαβαίνει ως την Κυριακή η ομάδα να ενσωματώσει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι της: «Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση και παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε δρόμο για να είμαστε έτοιμοι ως τις 15 Σεπτεμβρίου. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις στα φιλικά, δεν παύουν να είναι φιλικά. Εμείς από τις 15 Σεπτεμβρίου θέλουμε να αρχίσουμε ένα σερί με νίκες και να βγει ο ΠΑΣ στην Α’ Εθνική».

Οι δηλώσεις Γιαννίκογλου μετά από εκείνες του κ. Γιαννίκη. Σε λίγο θα ανέβουν σε νέο ρεπορτάζ οι δηλώσεις Πέτριτς και Κούγια.