Με την τελετή του Αγιασμού ξεκίνησε την Τετάρτη 7/8 η προετοιμασία της η ομάδα του Α.Ο. Ανατολής εν όψει της συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική.

Με αρκετούς παίκτες που συμμετείχαν στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα, με νέες προσθήκες, αλλά και με κάποιους υπό δοκιμή πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός και μετά ακολούθησε η πρώτη προπόνηση.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας της Ανατολής κ. Ηλίας Κούκος δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του προπονητή και των παικτών και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά το γηπεδικό δήλωσε πως έχουν δηλωθεί ως έδρες το γήπεδο της Ανατολής και το γήπεδο της Ε.Π.Σ.ΗΠ. Αν και στο γήπεδο της Ανατολής υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, δήλωσε πως πιστεύει πως τα πάντα θα είναι έτοιμα εγκαίρως.

Ο προπονητής της ομάδας κ. Ανέστης Ζώης δήλωσε πως το ρόστερ της ομάδας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες επιπλέον προσθήκες εξαιρετικών περιπτώσεων και νεαρών παικτών. Δήλωσε επίσης πίστη στους παίκτες και πως η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγιασμό μπορείτε να βρείτε στο σχετικό άλμπουμ στο Facebook της ομάδας.