image description

Απογευματινή προπόνηση είχαν σήμερα (Πέμπτη) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα. Λόγω του χθεσινού φιλικού αγώνα με την ΑΕΛ, η ομάδα έκανε σήμερα πιο χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε τρέξιμο και «κορόιδο».

Μετά το τέλος της αποθεραπείας ο γυμναστής της ομάδας, κ. Ντουρουντός κράτησε λίγο παραπάνω τους πιο νεαρούς παίκτες για να δουλέψει μαζί τους σε ασκήσεις που συνδύαζαν τρέξιμο με μπάλα.

Στο σημερινό πρόγραμμα μπήκε κανονικά ο Σκόνδρας που είχε γυρίσει τον αστράγαλο, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κρίζμαν που έτρεξε στο γήπεδο και έκανε με τον κ. Γκορτζή κάποιες ασκήσεις με μπάλα. Ενδεχομένως ο Κροάτης να είναι σε θέση να μπει από αύριο σε κανονικό ρυθμό, διαφορετικά θα μπει το Σάββατο.

Διάστρεμμα έχει ο Λέο που θα χρειαστεί 10-15 μέρες για να επανέλθει στις προπονήσεις, ενώ απόντες είναι επίσης και οι τραυματίες Πάντελιτς και Σεργκελασβίλι.

Τέλος, έχει παραμείνει στις προπονήσεις ο υπό δοκιμή 24χρονος αριστερός μπακ Ηλίας Ρόπας, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηλυσιακό. Δεν είναι γνωστό, όμως, αν η ομάδα θα τον κρατήσει.