image description

Ο Χερόνιμο Μπαράλες οριστικά πλέον θα είναι στον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Jerónimo Barrales επιστρέφει στον ΑΣΤΕΡΑ. Ήταν μέλος της ομάδας μας από το 2013 έως το 2015 και την σεζόν 2014-2015 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Super League σημειώνοντας 17 γκολ στο πρωτάθλημα. 

Ο Barrales γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1987 στην πόλη Adrogue της Αργεντινής. Είναι επιθετικός και στην επιστροφή του στον ΑΣΤΕΡΑ επέλεξε τον αριθμό 30 για τη φανέλα του”.

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Κάθε χρόνο σκεφτόμουν τον ΑΣΤΕΡΑ, κάθε χρόνο περίμενα αυτή την πρόσκληση για να έρθω. Ακόμη και όταν έφυγα, ήθελα να γυρίσω πίσω από τον πρώτο χρόνο. Γιατί ένιωθα πολύ καλά εδώ. Με τους ανθρώπους, με τον κόσμο, με την ομάδα. Έκανα πολλούς φίλους στην Τρίπολη. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά και ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντα ήταν μια δυνατή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βάλουμε τον ΑΣΤΕΡΑ εκεί που πρέπει να είναι. Στις υψηλές θέσεις, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Η περσινή δεν ήταν μια φυσιολογική θέση για τον ΑΣΤΕΡΑ. Φέτος θα τον βάλουμε στη σωστή. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο”.