Ένα ακόμα δυνατό τεστ θα δώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την Κυριακή θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό στις 18:30 στο «Ζωσιμάδες». Αν και λίγες οι μέρες που πέρασαν από το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ, εν τούτοις θα είναι ενθαρρυντικό δείγμα αν επιβεβαιωθούν τα όσα είδαμε την Τετάρτη και αν φυσικά μπορέσουν να γίνουν και ορισμένα ακόμα βήματα προόδου. Μην ξεχνάμε, πάντως, ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα απέχει περισσότερο από ένα μήνα από τη δική του πρεμιέρα και ο προπονητής πρέπει να αποκομίσει άποψη για όλους τους παίκτες πριν καταλήξει σ’ αυτούς που θα είναι πιο κοντά στην ενδεκάδα και τη δεκαοχτάδα.

Ο Παναιτωλικός είναι σαφώς πιο έτοιμος από τον ΠΑΣ, απέχει 2 εβδομάδες από τη δική του πρεμιέρα και στα φιλικά που έκανε με Μπενφίκα (ήττα 0-1) και Πανιώνιο (νίκη 1-0), έδειξε καλά στοιχεία.

Ο κ. Γιαννίκης στο ματς αυτό θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του τον Σκόνδρα και ενδεχομένως να πάρει χρόνο και ο Κρίζμαν που κι αυτός ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Απόντες θα είναι οι Λέο, Πάντελιτς και Σεργκελασβίλι.

Το κυριακάτικο φιλικό στα Γιάννενα δεν θα είναι το μοναδικό μεταξύ των δύο ομάδων, αφού θα υπάρξει και «επαναληπτικό» στο Αγρίνιο μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 18 Αυγούστου. Μάλιστα έχει προγραμματιστεί και δοκιμή του VAR εκείνη την ημέρα, αφού στόχος της ΕΠΟ είναι να έχει σε πλήρη λειτουργία το σύστημα σε όλα τα γήπεδα της πρώτης κατηγορίας από την 1η αγωνιστική.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ