Με τους συνήθεις απόντες (Λάσα, Πάντελιτς και Λεο) ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ο κ. Γιαννίκης δούλεψε κομμάτια τακτικής, ασκήσεις αντίδρασης και οικογενειακό διπλό.

Για το αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό, η Θύρα 4 θα είναι διαθέσιμη για το κοινό με 5 ευρώ γενική προσέλευση ενώ οι μικρής ηλικίας φίλοι της ομάδας θα έχουν δωρεάν είσοδο.

Τέλος, όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας θα ισχύσουν κανονικά οι θέσεις τους.

Η ανακοίνωση:

Πρωινή προπόνηση είχαν οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα στο ΠΕΑΚΙ, με τον προπονητή κ.Γιαννίκη να έχει στη διάθεση του όλη την ομάδα, εκτός από τους Lasha, Leo και Pantelic.
 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε σήμερα με προθέρμανση ενώ το ποδοσφαιρικό κομμάτι μετά είχε κομμάτια τακτικής, ασκήσεις αντίδρασης και για τελείωμα διπλό οικογενειακό παιχνίδι και στατικές φάσεις.
 
Για το αυριανό φιλικό με τον Παναιτωλικό η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θα έχει ανοιχτή τη θύρα 4 του γηπέδου για τους φιλάθλους με γενική είσοδο 5€, ενώ αντίστοιχα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Ζωσιμάδες.
 
Η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 17.00, στο εκδοτήριο στους Ζωσιμάδες. Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 ισχύουν στον αγώνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ