Ικανοποιημένος ήταν ο Άγγελος Ζιούλης από τον ρυθμό αφομοίωσης όσων ζητάει ο προπονητής, αλλά και από την εμφάνιση της νέας του ομάδας.

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείξαμε καλά στοιχεία και ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτή τη φορά συνδυάστηκαν και με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε μερικά κομμάτια του παιχνιδιού δείξαμε ότι χρειαζόμαστε περαιτέρω βελτίωση. Το καλό είναι ότι έχουμε χρόνο μπροστά μας και μπορούμε να τα φτιάξουμε».

Για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΣ: «Μόλις έμαθα για τον ΠΑΣ Γιάννινα ήμουν θετικός και ήθελα πάρα πολύ να έρθω, παρότι είχα κι άλλες προτάσεις. Αυτό που έχω συναντήσει μέχρι στιγμής είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα, υπάρχουν πολλοί καινούργιοι παίκτες και καινούργιος προπονητής που προσπαθεί να μας περάσει κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής δείχνουμε να αφομοιώνουμε τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής και νομίζω ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Για το αν πιστεύει ότι θα είναι έτοιμη η ομάδα στις 15/9, αν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα: «Δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα αρχίσουμε, αλλά προς το παρόν γίνεται πολύ καλή δουλειά και αφομοιώνουμε γρήγορα τα στοιχεία που θέλει ο προπονητής».

Οι δηλώσεις του Ζιούλη μετά από εκείνες του κ. Γιαννίκη, ενώ στη web tv του super-fm.gr μιλάει και ο Μαλής.