Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν την Κυριακή οι παίκτες του Καραϊσκάκη, υπό τις οδηγίες του Αποστόλη Χαραλαμπίδη.

Στο προπονητικό της Βλαχέρνας βρέθηκαν παλιοί παίκτες της ομάδας, ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που θα διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, καθώς και τέσσερις νέοι παίκτες που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, οι Κούστα, Παντεκίδης, Μελετίδης και ο γκολκίπερ Μπουργάνης.

Εκτός των παικτών που βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο από το περσινό ρόστερ, αναμένονται τις προσεχείς ημέρες και οι Μέλκας και Ψιάνος για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Οι παίκτες προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμούς από τις 16 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη που θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, του νέου γυμναστή και βοηθού του κου Χαραλαμπίδη, Δημήτρη Μπέλα, καθώς και του προπονητή τερματοφυλάκων, Κώστα Ρώσσιου.

Η στελέχωση του ρόστερ έχει ξεκινήσει και σίγουρα σε καθημερινή βάση θα προκύπτουν νέα για την ομάδα του Καραϊσκάκη, αφού σίγουρα υπάρχουν σημαντικά κενά στο έμψυχο δυναμικό, που θα  καλυφθούν σύντομα.

Ήδη πέραν των τεσσάρων παικτών του ΠΑΟΚ (ενδέχεται να αποκτηθεί και πέμπτος), υπάρχουν επαφές με ομάδες της Superleague για να αποκτηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές.