image description

Επενδυτής βρέθηκε στα Γιάννενα, αλλά όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdrama.gr ο κ. Μπύρος έκλεισε το deal με τον κ. Καρασάββα για να αναλάβει το μάνατζμεντ και την προεδρία της Δόξας Δράμας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Στα Γιάννενα βρέθηκε ο Γιάννης Μπύρος μαζί με τον Ανδρέα Οταπασίδη προκειμένου να συναντήσει τον Στράτο Καρασάββα. Η συνάντηση θα γινόταν εκεί καθώς εκεί κοντά βρίσκεται για διακοπές ο νέος –πλέον- πρόεδρος της ΠΑΕ Δόξα !

Ο Μπύρος, βλέποντας το θέμα της χορηγίας των τηλεοπτικών να πηγαίνει καλύτερα και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα πλέον και την θέση του προέδρου στην ΠΑΕ να μην καλύπτεται ακόμη, έσπευσε να κλείσει αυτό το θέμα κάνοντας ταξίδι-αστραπή στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Οι δύο πλευρές προχώρησαν στις λεπτομέρειες αφού τα βασικά σημεία είχαν ήδη καλυφθεί από την προηγούμενη επαφή τους. Σαν κεντρική συμφωνία είναι ότι ο Στράτος Καρασάββας αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο. Παίρνει τον απόλυτο έλεγχο στην λειτουργία της ομάδας. Ουσιαστικά αυτό που λέμε management ! Θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλα τα θέματα. Από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τον καταρτισμό του συμβουλίου και φυσικά την διαχείριση των οικονομικών της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με το πλάνο του ίδιου είναι υπό εξέταση οι πάντες. Αν και δεν αποκλείεται, σίγουρα δεν είναι δεδομένη η πρόσληψη Οφρυδόπουλου. Η πρεμιέρα, πρώτη προπόνηση, θα γίνει την Παρασκευή και από πλευράς έμψυχου υλικού θα είναι οι πέντε έλληνες από την περσινή ομάδα (Μένκα, Ηλιάδης, Σιώπης, Καψάλης και Κρητικός), ο Κόντος που έχει συμφωνήσει, ο Ρουγκάλας που έχει διετές συμβόλαιο, οι ηλικιακά μικροί (Παρασκευάς και 2-3 από την Κ19) και οι πέντε νεαροί Ισπανοί.

Αξιολόγηση της συμφωνίας, με λεπτομέρειες για το μετοχικό κεφάλαιο, θα είναι πιο ασφαλές να γίνει τις επόμενες μέρες καθώς σχεδόν τα πάντα είναι σε ροή και αρκετά ρευστά.

Ο Στράτος Καρασάββας θα επιστρέψει στη Δράμα προς το τέλος του μήνα. Βέβαια δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κάνει κάποιο ταξίδι μίας ή δύο ημερών προκειμένου να συναντήσει από κοντά κάποιους από τους ανθρώπους στους οποίους θα κάνει πρόταση συνεργασίας. Προτεραιότητα υπάρχει στην επάνδρωση του πενταμελούς συμβουλίου της ΠΑΕ όπως επίσης και κάποια θέματα που αφορούν την λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.