image description

Έπειτα από το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησαν και πάλι προπονήσεις, συνεχίζοντας τη δουλειά τους με έμφαση σε δύο τομείς. Αρχικά δούλεψαν σε τακτική και στο δεύτερο μέρος της προπόνησης άλλαξαν γήπεδο και έκαναν ασκήσεις ταχύτητας και αντοχής σε συνδυασμό με σουτ.

Στην τακτική ο κ. Γιαννίκης σταματούσε συχνά το δίτερμα, το οποίο έγινε από τη μία περιοχή ως την άλλη, δείχνοντας στους παίκτες του ποια λάθη έκαναν στις τοποθετήσεις τους και τους ζητούσε να είναι συνεχώς σε εγρήγορση και να προσέχουν τις επιλογές τους σε πάσες. Στο δίτερμα έλαβε μέρος και ο Κάστρο που μόνο τις ασκήσεις με ταχύτητες δεν έκανε. 

Οι Νάουμετς, Πανουργιάς και Ζιούλης που έχουν κάποιες μικροενοχλήσεις έκαναν ατομικό τρέξιμο και γυμναστήριο, όπως και ο νεαρός τερματοφύλακας, Θοδωρής Βενετικίδης. Φυσικά συνεχίζουν την αποθεραπεία τους οι Πάντελιτς και Σεργκελασβίλι και το ατομικό ο Λέο.

Τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν και οι δύο προπονητές των υποδομών, Χρήστος Αγγέλης, που ανέλαβε την Κ17 εδώ και μερικές μέρες και Μιχάλης Μπόλος που από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αρχίζει προετοιμασία με την Κ15. Μαζί τους ο γενικός αρχηγός της Κ19 κ. Βασίλης Λώλης και ο φροντιστής των υποδομών, Μιχάλης Ντούσκος.

Το Σάββατο θα γίνει διπλή προπόνηση στις 8:30 το πρωί και στις 6:30 το απόγευμα. Αντίπαλος για φιλικό δυστυχώς δεν βρέθηκε, οπότε η ομάδα θα συνεχίσει με προπονήσεις και τις επόμενες μέρες ως και το προγραμματισμένο φιλικό της 24ης Αυγούστου με τη Βέροια στο “Ζωσιμάδες”.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε κάποια στιγμιότυπα από το σημερινό δίτερμα.