Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σαββατιάτικο πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι παίκτες δούλεψαν και το πρωί, αλλά και το απόγευμα, με τη σημερινή ημέρα να αφιερώνεται σε φυσικά κατάσταση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα φάσεων.

Αυτό που θέλει ο κ. Γιαννίκης είναι να ανεβάζει συνεχώς ταχύτητα η ομάδα στο passing game της και να μπορεί να το κάνει και σε μικρούς χώρους. Εκεί στόχευαν και αρκετές από τις ασκήσεις.

Η ημέρα τελείωσε με δίτερμα 8 εναντίον 8 με τις τρεις ομάδες που συγκροτήθηκαν να εναλλάσσονται μετά από την επίτευξη κάποιου γκολ ή την παρέλευση του χρόνου που τους είχε δοθεί. Μόνο τα δύο πρώτα ματς έληξαν χωρίς γκολ, αφού η συνέχεια ήταν πιο αποτελεσματική για τους παίκτες του κ. Γιαννίκη.

Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκαναν πάλι σήμερα οι Νάουμετς, Ζιούλης και Πανουργιάς, ενώ ο Λέο μπήκε με τους υπόλοιπους σε κάποια κομμάτια της προπόνησης. Πιθανότατα από Δευτέρα θα είναι όλοι διαθέσιμοι, συν τον Πάντελιτς που πήρε το «ok» και από δικό του γιατρό στη Σερβία να αντιμετωπίσει τις ενοχλήσεις του στον προσαγωγό με προπόνηση. Λογικά, λοιπόν, από Δευτέρα η μοναδική απουσία θα είναι του Σεργκελασβίλι.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα να τραγουδάνε το happy birthday στον Κρίζμαν που σήμερα έκλεισε τα 30.

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει κανονικά την Κυριακή το απόγευμα, καθώς το ρεπό μεταφέρθηκε για Τρίτη.

Δείτε ένα μικρό βίντεο από τη σημερινή προπόνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ