Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πρωταγωνιστεί στο promo video του Ioannina Lake Run, σε μια βιωματικού τύπου διαφήμιση, στην οποία αφηγείται μια ημέρα ενός πρωταθλητή. «Η αρχή και το τέλος υπάρχουν μόνο για να μας υπενθυμίζουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια», τονίζει ο Γιάννης Τσίλης και μας καλεί να βρεθούμε στην εκκίνηση των αγώνων του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Δημιουργός του promo video του Ioannina Lake Run είναι η εταιρεία Oner Films του Κωνσταντίνου Μανταλιά, ο οποίος προσέγγισε το θέμα με retro διάθεση, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά ως τάση. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν πλάνα από την Παμβώτιδα, με τον Γιάννη Τσίλη να σκίζει με τα κουπιά τα νερά της, αλλά και πλάνα από τη μοναδική παραλίμνια διαδρομή των 30 χλμ., που και φέτος θα διανύσουν εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε το promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στη διεύθυνση

 

Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα είναι από φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας χορηγών και υποστηρικτών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, της ομορφότερης διαδρομής στην Ελλάδα.

Χωρίς αλκοόλ, αλλά με γεμάτη γεύση και μόλις 23 θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Free δίνει στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαμβάνουν μια μπίρα σε κάθε ώρα της ημέρας, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.

Μια παγωμένη μπύρα με 0,0% αλκοόλ θα αποτελέσει τον ιδανικότερο τρόπο για να ξεδιψάσουν οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους, όχι μόνο στον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και στα 10 χλμ., στα 5 χλμ., στους παραλίμνιους δρόμους «Μαμά-καρότσι», ΑμεΑ και Family Run, οι οποίοι θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του διημέρου.