Για την Τετάρτη 28 Αυγούστου αποφασίστηκε η διεξαγωγή της κλήρωσης του πρωταθλήματος Super League 2, αν μέχρι τότε δεν προκύψει κάτι αρνητικό στις διαβουλεύσεις που υπάρχουν για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Εν τω μεταξύ, στο σημερινό Δ.Σ. προτάθηκε το πρωτάθλημα Κ19 της κατηγορίας να διεξαχθεί κι αυτό σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, κάτι που σημαίνει ότι θα συμμετάσχουν μόλις 6 ομάδες σε κάθε όμιλο και δεν θα θυμίζει σε τίποτα το αντίστοιχο της Super League 1.

Αναλυτικά:

Με ενημέρωση των μελών του για τη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με τα θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας, άνοιξε τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, ο πρόεδρος της Ένωσης κύριος Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ακολούθως αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί νέο διοικητικό συμβούλιο την Τετάρτη 28/8/2019 στη 1 μ.μ., παρουσία των μετόχων των ομάδων. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, προτάθηκε να διεξαχθεί και η κλήρωση του Πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα της Κ19, πρόταση των ΠΑΕ, η οποία θα οριστικοποιηθεί στο προσεχές Δ.Σ., είναι η διεξαγωγή του σε δυο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.