image description

Υπήρχαν θετικά, αλλά και αρνητικά σημεία στην εμφάνιση του ΠΑΣ σύμφωνα με τον επιθετικό των «κυανόλευκων», Γιώργο Παμλίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη μικτή ζώνη:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα παρ’ όλο που προέρχεται από χαμηλότερη κατηγορία. Θεωρώ ότι θα συναντήσουμε πολλά τέτοια παιχνίδια μέσα στην έδρα μας, γιατί θα έρθουν πολλές ομάδες που θα παίξουν πίσω. Από εκεί και πέρα πρέπει εμείς να βρούμε τον τρόπο πως θα κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να βρούμε τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι, ώστε να μπορούμε να τα κερδίζουμε. Ακόμα κι αν μια μέρα δεν είμαστε καλοί, θα πρέπει να κερδίζουμε».

Για το τι επηρέασε τον ΠΑΣ σήμερα και είχε αυτήν την εικόνα: «Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και σίγουρα θα υπάρχει κάποια κούραση, αλλά για ‘μενα αυτά είναι δικαιολογίες. Σήμερα ο αντίπαλος και στα δύο ημίχρονα είχε κάποια χρονικά σημεία που κυκλοφορούσε την μπάλα και μας δυσκόλεψε αρκετά. Δεν ήμασταν κι εμείς σε καλή μέρα, αλλά τουλάχιστον πήραμε την ισοπαλία. Έχει σημασία για μας να μπορούμε να μη χάνουμε και ακόμα και σε μια κακή μέρα δεν χάσαμε».

Για το αν βγήκαν θέματα τακτικής: «Μας έχουν βγει στα φιλικά πράγματα από την τακτική μας. Σήμερα δεν βγήκαν όλα όσα έχουμε δουλέψει, ίσως να μη μας άφησε και ο αντίπαλος και ίσως να μην ήμασταν κι εμείς όσο καλοί έπρεπε, αλλά θεωρώ ότι βγήκαν κάποια πράγματα».

Οι δηλώσεις του Παμλίδη ακολουθούν μετά τις δηλώσεις Γιαννίκη