image description

Σπουδαία πρεμιέρα έκανε o Στέφανος Ντούσκος (ΦΩΤΟ)στο σκιφ των ανδρών. Ο πρωταθλητής των Ιωαννίνων πήρε την πρώτη θέση στη σειρά του με χρόνο 7.05.55 και πέρασε στην πρώτη φάση των προημιτελικών αποφεύγοντας τουλάχιστον μια κούρσα.

Αντίθετα η δίκωπος των ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό, αφού στον προκριματικό πήρε την 5ηθέση με χρόνο 6.43.88 όπως και το διπλό ελαφρύ των ανδρών με τους Πέτρο Γκαϊδατζή-Αντώνη Παπακωνσταντίνου  που ήταν 4ο στον προκριματικό με χρόνο 6.51.27 .

Απευθείας στα προημιτελικά της δικώπου άνευ πέρασε το ελληνικό πλήρωμα των γυναικών με τις Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου που αγωνίστηκαν νωρίς στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Α0-Γ που διεξάγεται στο Λινζ της Αυστρίας .Οι χρυσές Παγκόσμιες πρωταθλήτριες στη κατηγορία κάτω των 23 πριν σχεδόν ένα μήνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ πήραν τη 2ηθέση στη σειρά τους με χρόνο 7.13.98 και δε θα χρειαστεί να δώσει επαναληπτικό αγλώνα για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Την πρόκριση για τα προημιτελικά πήρε και στο σκιφ ελ βαρών ο Λευτέρης Κόνσολας. Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε στην 3ηθέση στον προκριματικό με χρόνο 7.20.74 και θα θα χρειαστεί να πάρει μέρος στον επαναληπτικό

Η Κατερίνα Νικολαϊδου  στο σκιφ γυναικών πήρε την 4ηθέση με χρόνο 8.28.66 Η πρωταθλήτρια μας που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες με ένα πρόβλημα  υγείας θα έχει ακόμα μια ευκαιρία να περάσει στα προημιτελικά από τον επαναληπτικό

Νοκ άουτ η Τσαμοπούλου λόγω τραυματισμού στη θέση της η Χριστοδουλίδη

Αύριο (26/8) 2ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος θα πέσει στη μάχη και το 7οελληνικό πλήρωμα με την Ασπα Χριστοδουλίδη να παίρνει τη θέση της Δήμητρας Τσαμοπούλου αφού η συναθλήτρια της Αννέτας Κυρίδου δεν μπορεί να πάρει μέρος λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο θώρακα τον οποίο κατέστη αδύνατον, παρά της προσπάθειες και των γιατρών, να ξεπεράσει.