Στα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας ήταν καλεσμένη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία έλαβε μέρος σε τουρνουά με την τοπική ομάδα και την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ.

Το τουρνουά ήταν διάρκειας τριών 45λεπτων και ο Χρήστος Αγγέλης είχε την ευκαιρία να τεστάρει για πρώτη φορά τους παίκτες του απ’ όταν ξεκίνησαν προετοιμασία πριν από 3 εβδομάδες περίπου.

Ο ΠΑΣ έπαιξε στο πρώτο 45λεπτο με τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με 3-1, αν και προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περβανά στο 20ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση σκοράροντας στο 31’, το 39’ και το 44’.

Στο τρίτο 45λεπτο του τουρνουά ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου Πτολεμαΐδας, την οποία νίκησε με 4-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Λάμα, Γκουγιάννος, Φερεντίνος και Καφεντζής.

Η Κ17 του ΠΑΣ είναι φέτος με αρκετά ανανεωμένη σε σχέση μ’ εκείνη που έπαιξε στο final-4 της Super League τον περασμένο Μάιο, καθώς οι Λώλης και Γροσδάνης έγιναν επαγγελματίες, άλλα παιδιά ανέβηκαν στην Κ19, ενώ η ομάδα τροφοδοτήθηκε και από τις Κ15 και Κ16 της περσινής σεζόν.

Κ17 (Αγγέλης Χρήστος): Σκουτελιάς, Περβανάς, Ντούκας, Ζιάβρος, Τσέλιος, Παππάς, Λάμα, Ζώνιος, Κύρκος, Φερεντίνος, Λαδιάς. Με τον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι παίκτες της αποστολής.