Πέντε και σήμερα απέμειναν για να πέσει η αυλαία των μεταγραφών του καλοκαιριού, αν και υπάρχει πάντα και το ανοιχτό παράθυρο 10-15 ημερών για παίκτες που θα έχουν μείνει χωρίς ομάδα μετά την 31η Αυγούστου. Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Γιαννίκης τόνισε στις δηλώσεις του μετά το φιλικό ματς με τη Βέροια ότι η μεταγραφική περίοδος δεν τελείωσε και ότι η ομάδα θα πρέπει να κινηθεί για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και όχι απλά για να γεμίσουν το ρόστερ.

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί έμπειρος ξένος επιθετικός που παίζει στην Ελλάδα, αλλά φαίνεται να μην υπολογίζεται από την ομάδα του και μάλλον αποχωρεί. Αν ο ΠΑΣ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία μαζί του θα είναι μια καλή περίπτωση, απ’ αυτές που θεωρητικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο μέχρι να ξεκαθαρίσει αν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο που ανήκει.

Υπάρχουν και οι θέσεις στόπερ και τερματοφύλακα που έχει τα μάτια του ανοιχτά ο ΠΑΣ Γιάννινα σε περίπτωση που προκύψει κάτι καλό και θα δούμε πολύ σύντομα αν θα υπάρξουν τελικά εξελίξεις.