Η διοίκηση της ομάδας του Σπάρτακου Ιωαννίνων αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΣΚΑΒΔΕ μετά την αποχώρηση της ομάδας του Φαίακα Under 21 από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ και έτσι οι “μικροί άντρες” του σωματείου θα πάρουν λεπτά συμμετοχής στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών Γιάννης Καΐκας τόνισε : “Μετά και τη διεξαγωγή του εφηβικού πρωταθλήματος με μορφή νοκ άουτ και αφού μας έγινε αυτή η πρόταση από την Ένωση, αποφασίσαμε με τον πρόεδρο Άκη Καλλή να αποδεχτούμε την πρόσκληση και να κατεβάσουμε τα παιδιά να παίξουν αυτά τα 18 παιχνίδια που μόνο καλό μπορούν να κάνουν. Έτσι με τον τρόπο αυτό οι αθλητές μας θα έχουν μια πιο σωστή μετάβαση από το εφηβικό στο αντρικό .

Στόχος της ομάδας μας είναι η παραγωγική διαδικασία όπου οι ακαδημίες μας θα τροφοδοτούν αθλητές στην αντρική μας ομάδα.

Να ευχαριστήσω τον Άκη που επέμεινε από την πρώτη στιγμή και χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε ακόμα ένα θέλω μου,πραγματικότητα. Εμείς να ευχηθούμε καλή σεζόν ,με υγεία πάνω από όλα και επιτυχίες στα παιδιά… Συνεχίζουμε…”/