image description

Επιστροφή από το δευτεριάτικο ρεπό για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα και μονή απογευματινή προπόνηση στο σημερινό πρόγραμμα, το οποίο έγινε χωρίς την παρουσία του προπονητή, Αργύρη Γιαννίκη, λόγω κάποιων οικογενειακών του υποχρεώσεων. Η σημερινή προπόνηση σημαδεύτηκε από την επιστροφή του Ντούσαν Πάντελιτς σε φουλ ρυθμούς, αφού για πρώτη φορά μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πρόγραμμα για σήμερα κατά βάση είχε οικογενειακό διπλό 8 εναντίον 8 στο μισό γήπεδο, με τους παίκτες να χωρίζονται σε τρεις ομάδες. Δοκιμάστηκε κι ένας ποδοσφαιριστής, αλλά δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα. Ούτως ή άλλως ο ΠΑΣ θα ψαχτεί για όλα ή τίποτα, δηλαδή είτε θα βρει παίκτες να κάνουν τη διαφορά είτε θα μείνει ως έχει.

Από την προπόνηση απουσίασαν ο μόνιμα τραυματίας Σεργκελασβίλι, ο Οικονομόπουλος, λόγω ασθένειας και ατομικό στο γυμναστήριο έκαναν οι Νάουμετς και Ζιούλης.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, με την ομάδα να μπαίνει πλέον σε ρυθμούς διπλού φιλικού, με την Παναχαϊκή το Σάββατο και με τον Καραϊσκάκη την Κυριακή. Ειδικά το πρώτο φιλικό προσφέρεται για πολύ χρήσιμα συμπεράσματα , αφού η Παναχαϊκή θεωρητικά θα είναι από τις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος.

Δείτε βίντεο από τη σημερινή προπόνηση