Μία προπόνηση είχαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ στην οποία ο κ. Γιαννίκης δούλεψε πολύ στην τακτική θέλοντας να προσθέσει και νέα στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του.

Για μία ακόμα προπόνηση δουλεύτηκαν πάσα-πάσα κάποια πράγματα που είναι βασικά για να μπορέσει να παίξει build up ποδόσφαιρο η ομάδα αποφεύγοντας όσο γίνεται τις βαθιές μπαλιές, ενώ παράλληλα θέλει να αποκτηθούν αυτοματισμοί, ώστε ακόμα και μία «τυφλή» πάσα να έχει πιθανότητες να βρει αποδέκτη.

Επίσης, αυτό στο οποίο επιμένει ο κόουτς είναι να τρέχουν οι παίκτες του όταν έχουν ελεύθερους χώρους και να τους εκμεταλλεύονται.

Παρά τα φήμες που ακούγονται ότι ο Πάντελιτς αποτελεί παρελθόν, ήταν κανονικά στην προπόνηση. Το αν θα προκύψει, όμως, αποχώρησή του το τελευταίο 48ωρο θα το δούμε. Τα σενάρια, άλλωστε, δίνουν και παίρνουν από τον Μάιο για τον Σέρβο.

Όσον αφορά την απόκτηση παικτών, δεν έχει προκύψει ακόμα κάτι με τον Γιουνές, που ήταν ο παίκτης τον οποίο είχαμε «φωτογραφήσει» την περασμένη Δευτέρα σε ρεπορτάζ μας. Πρωτίστως θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τον Άρη για να γίνει κάτι.

Τέλος, στη σημερινή προπόνηση ατομικό έκαναν οι Νάουμετς, Ζιούλης, Λώλης, Βενετικίδης, απόντες ήταν ο Σεργκελασβίλι και ο Οικονομόπουλος που έχει ίωση, ενώ επέστρεψε ο Πίτου Γκαρσία.