Χωρίς τον Χαμζά Γιουνές στην αποστολή ταξιδεύει ο Άρης στον Βόλο για το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων. Ο Τυνήσιος φορ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη για τη λύση του συμβολαίου του, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι μία από τις ενδιαφερόμενες ομάδες να τον αποκτήσει, ώστε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το πρόβλημα που έχει στη θέση του «killer» μέσα στην περιοχή.

Η περίπτωσή του, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο Γιουνές είναι αρκετά σκεπτικός για το αν πρέπει να μείνει στην Ελλάδα και ειδικά να πάει σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας. Αντίθετα, η περίπτωση μιας ρουμανικής ομάδας του φαίνεται ελκυστικότερη, αφού η σύζυγός του είναι Ρουμάνα και ο ίδιος διατηρεί και καφετέρια εκεί. Ωστόσο το οικονομικό δεν πλησιάζει την πρόταση του ΠΑΣ που είναι καλύτερη.

Ο 33χρονος επιθετικός θα εξαντλήσει τις πιθανότητες μιας καλής αποζημίωσης από τον Άρη και εφόσον μείνει ελεύθερος ως το Σάββατο, τότε θεωρητικά μπορεί να εξαντλήσει και όλη την περίοδο της παράτασης των μεταγραφών για τους άνεργους μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση. Επομένως, η περίπτωση Γιουνές ενδέχεται να έχει δύο σκέλη, το ένα να φύγει αύριο από τον Άρη και το άλλο να ζητήσει διορία για να επιλέξει που θα πάει. Στον ΠΑΣ, βέβαια, βιάζονται να κλείσουν την υπόθεση του επιθετικού και να αποφύγουν να ενεργοποιήσουν εναλλακτικά πλάνα 2 εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της Super League 2.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ