Διπλή προπόνηση είχαν σήμερα (Σάββατο) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα που ετοιμάζονται για το φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας (Κυριακή, 18:30). Ένα μικρό απρόοπτο υπήρξε από την Παρασκευή με τον Νικολιά που σε μια σύγκρουση με συμπαίκτη του έκανε ένα αιμάτωμα στο πόδι και σήμερα έκανε μόνο ατομικό τρέξιμο, ενώ πιθανότατα θα προφυλαχθεί από τον κ. Γιαννίκη και δεν θα παίξει στο φιλικό με τους Αρτινούς.

Ατομικό έκανε και σήμερα ο Ζιούλης που έχει μια φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί, ο Βενετικίδης, ο Λώλης και ο Νάουμετς. Παρά το γεγονός, πάντως, ότι ο νεαρός Ουκρανός κάνει όλη την εβδομάδα ατομικό, ενδεχομένως να πάρει έναν μικρό χρόνο συμμετοχής αύριο.

Κανονικά στις προπονήσεις μπήκε ο Παμλίδης που τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Η ομάδα το πρωί δούλεψε σε φυσική κατάσταση με ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής, ενώ στη συνέχεια είχαν στατικές φάσεις και το απόγευμα έγινε μια πιο ελαφριά προπόνηση μίας ώρας, όπου έγινε μία συγκεκριμένη και μόνο άσκηση ανάπτυξης του παιχνιδιού με μικρές παραλλαγές και δεκάδες επαναλήψεις, ώστε να αρχίσει να υπάρχει ένας αυτοματισμός στις σκέψεις και τις κινήσεις των παικτών μέσα στο γήπεδο.

Για το αυριανό φιλικό, η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θα έχει ανοιχτή τη θύρα 4 του γηπέδου για τους φιλάθλους με γενική είσοδο 5€, ενώ αντίστοιχα οι μικροί φίλοι της ομάδας θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Ζωσιμάδες.

Η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 17.00 στο εκδοτήριο στους Ζωσιμάδες με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 να ισχύουν στον αγώνα.