Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη βροχή, ο Αστήρ Αμφιθέας φιλοξένησε τον Αετό Πρωτόπαππα για την 32η αγωνιστική της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Α’ Ομίλου, επικρατώντας με 2-0.

Το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες και πλέον η Αμφιθέα συνεχίζει να παλεύει για την παραμονή τις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές.

Η ομάδα του Πρωτόπαππα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι καθώς μόλις στο τέταρτο λεπτό ο Ντάσκαρης έκανε το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο δέκατο λεπτό ήρθε η σειρά της Αμφιθέας να πραγματοποιήσει την πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι, με τον Λώλη, ο οποίος εκτέλεσε το φάουλ και τον Νόνα να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Μαμακή πέρασε άουτ. Στο 12′ ήρθε το γκολ για την ομάδα της Αμφιθέας, όταν μετά την εξαιρετική συνεργασία του Μίχου με τον Κουκουθάκη, ο τελευταίος βρέθηκε απέναντι από τον  Νόνα και με υποδειγματικό πλασέ, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Πρωτόπαππα προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το φάουλ του Ντάσκαρη κατέληξε άουτ. Στο 19′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 24′ το συρτό σουτ του Παπαγεωργίου κατέληξε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία (!) του πρώτου ημιχρόνου, καθώς από εκείνο το σημείο οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώνονταν  και λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σουτ του Κώτση πέρασε άουτ. Στο 60′ η Αμφιθέα απείλησε, όταν μετά την αδράνεια του τερματοφύλακα Νόνα σε εκτέλεση κόρνερ , ο Τσιούρης έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 63′ το φάουλ του Λώλη πέρασε από όλους και κατέληξε άουτ. Στο 70′ από το πουθενά δημιουργήθηκε ευκαιρία για την Αμφιθέα, απόρροια της άσχημης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, με το σουτ του Μίχου να χτυπά στο δοκάρι της εστίας του Νόνα. Στο 77′ ο Λώλης μετά από μια εξαιρετική επινόηση, πήγε να αιφνιδιάσει τον Νόνα, επιχειρώντας το σουτ εκτός περιοχής, με τον τερματοφύλακα του Πρωτόππαπα να διώχνει με το ένα χέρι τη μπάλα και με τη βοήθεια και του δοκαριού αυτή να καταλήγει κόρνερ. Στο 90ο λεπτό ήρθε το 2-0 για την Αμφιθέα μετά την απομάκρυνση του Δούμα, όταν η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αναπήδησε στον αγωνιστικό χώρο και κρέμασε τον τερματοφύλακα του Πρωτόππαπα, Νόνα. Ήταν ένα γκολ το οποίο δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος ο σκόρερ, πόσο μάλλον ο τερματοφύλακας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ: Δήμος, Γεωργούλης, Μαμακής, Γεωργίου, Δούμας, Τζίμας, Τσιούρης, Μίχος (85′ Μέτσιος), Λώλης, Κολόκας (66′ Τσιρώνης), Κουκουθάκης

ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ: Νόνας, Μεημετάι, Κλιτσινίκος, Παπαπαύλος, Αυδίκος, Σπήτας, Κώτσης, Παπαγεωργίου, Ντάσκαρης, Πράσσος (84′ Ματσάκας), Κατζιώτης

Διαιτητές: ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑΣ Γ. ,( ΡΑΠΤΗ Α. , ΠΑΝΟΣ Σ.)

Ρεπορτάζ: Νίκος Δημητριάδης